pühapäev, 11. juuli 2010

Vaarika-kakao purukook

Ühel tordivõistlusel osalen sellise koogiga.
  • Puru jaoks:
  • 2 sl kakaopulbrit
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 2,5 dl rukkijahu
  • 100 g võid
  • 0,5 dl suhkrut
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • Täidis:
  • 200 g pakikohupiima
  • 2 sl kakaopulbrit
  • 300 g hapukoort
  • 1 sl tärklist
  • 1,25 dl suhkrut
  • 1,75 dl külmutatud vaarikaid
  • 2 muna
  • kaunistuseks tumedat šokolaadi

Määri 20 cm diameetriga rõngasvorm võiga. Puru jaoks vaja minevad ained haki noaga või mudi sõrmedega ühtaseks puruks. Täidise komponendid (va vaarikad) klopi ühtlaseks. Puista vormi põhja pool purusegust, vala peale kohupiimasegu, laota peale vaarikad ja puista üle ülejäänud puruga. Küpseta ahju keskosas 200 kraadi juures 40 min.

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails