See on kuiv ja mure keeks, mis sobib hästi tee või kohvi kõrvale. - 150 g võid
 - 3 muna
 - 1,75 dl suhkrut
 - 3 dl jahu (mina kasutasin 2 dl nisujahu, 1 dl odrajahu)
 - 30 g kakaopulbrit
 - 1 tl küpsetuspulbrit
 - 150 g tumedaid rosinaid
 - 50 ml brändit
 
Pane pestud rosinad eelmisel päeval brändisse likku. Vahusta pehme või suhkruga, lisa vahustamist jätkates ükshaaval toasoojad munad. Sega jahu(d), kakaopulber ja küpsetuspulber omavahel. Lisa muna-võisegule kuivained ja rosinad. Sega ühtlaseks ja kalla tainas võiga määritud ja jahuga üle puistatud keeksivormi. Küpseta 175 kraadi juures umbes 1 h.
PRINDI RETSEPT
PRINDI RETSEPT
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar