kolmapäev, 13. mai 2009

Rabarberimuffinid kõrvitsaga


Esimesed rabarberid on nüüd aiast juba saada. Proovisin seekord teha selliseid mufikesi. Kõrvitsa neutraalset maitset eriti nüüd tunda ei olnud, aga kui muud vedelikku käepärast pole, sobib kõrvitsapüree muffinisse panna väga hästi.

  • 2 muna
  • 2 dl suhkrut
  • 75 ml õli
  • 250 ml kõrvitsapüreed
  • 125 g rabarberit
  • 3 dl nisujahu
  • 1 dl täisteranisujahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl kaneeli
  • 1 tl vaniljesuhkrut

Vahusta munad suhkruga, lisa õli ja varem valmis hautatud ja jahutatud kõrvitsapüree. Sega kuivained omavahel ja kalla munasegu hulka. Lisa ka tükeldatud rababrberid ja sega tainas ettevaatlikult läbi. Tõsta muffinivormidesse ja küpseta 200 kraadi juures umbes 25 min. Sellest kogusest saab umbes 18 muffinit.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails