Laupäev, 30. august 2008

Tomatised ahjukartulid


7 suuremat kartulit
8-10 ploomtomatit (või muud väiksemat tomatit)
1 sibul
4 küüslauguküünt
3 sl oliivõli
2-3 tl paprikapulbrit
3 sl teriyaki kastet
3 sl tomatikastet
soola
musta pipart
2-3 tl vahemere ürdisegu

Värked kartulid pese hoolikalt või harja, vanad kartulid koori. Lõika sektoriteks. Sega kartulisektorid kausis õli, soola, pipra, paprikapulbri ja teriyaki kastmega segamini. Laota ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadi juures umbes 25 min, lisa siis tomatikaste, sibulakettad, viilutatud küüslauk ja ürdid. Küpseta veel 15-20 min. Mina panin 5 min enne välja võtmist ahju veel grillrežiimile.

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails