reede, 9. mai 2008
Singi-riisi pirukad
täidis:
2 dl singikuubikuid
2 muna
1 dl keedetud tumedat riisi
2 väikest sibulat
1 sl võid
taigen:
250 ml piima
25 g pärmi
1 tl suhkrut
soola
6,5 dl jahu
1 sl oliivõli
määrimiseks muna
Keeda riis soolaga maitsestatud vees. Haki sibulad, prae võis klaasjaks.
Keeda ja haki munad. Sega kõik täidise osad omavahel.
Vedelda pärm ühes tl suhkrus, kalla juurde soe piim ja sool. Kalla juurde jahu ja õli ning sõtku kuni tainas elastseks muutub ja kausi küljest lahti lööma hakkab.Vormi pall ja lase kahekordseks kerkida.Rulli tainas lahti ja vormi väiksed pirukad. Servad suru kahvliga kokku.
Lase umbes 15 min soojas kohas kerkida, määri munaga ja küpseta 200 kraadi juures 15 min.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
1 kommentaar:
ätiäh elina. keetsime ja hakkisime munad, pärast oli hea määrida=))
maitses heasti
Postita kommentaar