Ja mustsõstrad kõlbasid sinna kõrvale nagu valatult.
4 muna
1 dl suhkrut
1 dl muscovada suhkrut (fariinsuhkrut)
300 g keedetud ja püreestatud peeti
2 dl nisujahu
2 dl täisteranisujahu
3 sl kakaopulbrit
3 tl küpsetuspulbrit
pisut soola
0,75 dl pähkliõli
0,5 dl tükeldatud metsapähkleid
2 sl rummi
Peale puistamiseks tuhksuhkrut
Koogi kõrvale: mustsõstraid, suhkrut
Vahusta munad suhkruga. Peedipüree sega õliga, lisa rumm. Kuivained sega omavahel. Sega ettevaatilikult munavahusse jahusegu ja peedipüree. Kalla tainas võiga määritud ja jahuga üle puistatud lahtikäivasse koogivormi ja küpseta 160 kraadises ahjus, pöördõhu režiimiga umbes 50-60 min.
Mustsõstrad purusta kahvliga ja lisa maitse järgi suhkrut, paku koogi kõrvale.
1 kommentaar:
kui hästi kõlab! just see metspähklite ja rummi lisamine ning eriti need mustsõstrad kõrval.
mind ootab ka juba rohkem kui aasta üks peedi browniede retsept. uskumatu, et uudishimu veel võitu pole saanud:)
Postita kommentaar