esmaspäev, 12. mai 2008

Naadimuffinid

Mõtlesin noorte naadilehtedega midagi põnevat proovida. Tulemuseks oli pisut karaski maitsega küpsetised. Eriti head soojalt viilu juustuga.
4 dl nisujahu
2 dl kaerajahu
1,5 tl soola
3 tl küpsetuspulbrit
3 tl vahemere ürtide segu
2 muna
2,5 dl keefiri
3 dl värsket, hakitud ja kokku pressitud naati
100 g riivitud juustu
1 dl oliivõli

Naat pese ja nõruta kuivaks.Varre osad lõika ära ja lehed haki peeneks(kääridega suures kausis ntx). Sega kuivained omavahel. Klopi muna ja keefir ühtlaseks. Sega jahusegu hulka riivjuust ja naat, kalla aeglaselt segades juurde munasegu ja õli. Tõsta muffinivormidesse. Küpseta 175 kraadi juures umbes 30 min.

3 kommentaari:

Eva ütles ...

Hehe, tore kokkusattumus! Kuidas naat soolastesse passis?

Pille ütles ...

Tõesti vahva - naadimuffinid hetkel ruulivad :) Mina tahaks ka soolaseid proovida (kuigi need magusad vanilje-naadimuffinid olid väga maitsvad).

Elina ütles ...

suht neutraalne maitse jäi. samas on hea sellele midagi peale määrida.nagu karask noh.soojana sõin niisama, hommikul juustu ja kurgiga. arvatavasti proovin ka magusa versiooni ära. kuniks maikuud...

vaata veel

Related Posts with Thumbnails