Minu uus köögikombain omab ka hakklihamasina otsikut ja pasteet tundus just paras asi, millega see jublakas sisse õnnistada. Minu esimene pasteeditegu kukkus täitsa hästi välja ja vana hea klassik- pasteedileib kurgiga- sai taas meelde tuletatud.
Vaja läks:
4 kalkunisüdant
300 g kalkunimaksa
100 g suitsupekki
75 g võid
1 porgand
1 sibul
3 küüslauguküünt
4 sl brändit
200 ml vett
soola
pipart
muskaati
Lõika pekk kuubikuteks ja pane koos väiksemaks lõigatud südametega pannile, pruunista, kalla potti koos koos tükeldatud porgandi, küüslaugu ja sibulaga hauduma. Maksa pruunista ka mõni minut ja lisa potti. Kalla juurde vesi ja brändi ja hauta kuni porgandid on pehmed. Maitsesta soola pipra ja muskaadiga. Lisa või, lase veidi jahtuda ja aja koos haudeleemega läbi hakklihamasina.
1 kommentaar:
pasteedileib näeb väga isuäratav välja.
Postita kommentaar