teisipäev, 1. aprill 2008

Sibula-juustu pirukas


100 g võid
100 g kodujuustu
1,5 dl täisterajahu
1 dl nisujahu
soola
0,5 tl küpsetuspulbrit
vajadusel pisut vett

Näpi või, kodujuust ja omavahel segatud kuivained ühtlaseks.
Keera tainas kilesse ja pane 30 minutiks külmkappi. Kuumuta ahi
200 kraadini. Rulli tainas õhukeseks ja vooderda sellega lahtikäiv koogivorm, küpseta 5 minutit.

Täidis:
2 spl õli
8 sibulat
soola
100 g kodujuustu
100 g juustu
5 sl piima
1 muna
Kuumuta pannil õli, lisa ribadeks lõigatud sibulad, hauta tasasel tulel umbes 15 min, kuni sibulad on klaasjad. Tõsta tulelt, lase pisut jahtuda ja sega juurde kodujuust, riivjuust, muna, piim ja sool. Kata tainas seguga ja küpseta veel 30 minutit.

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails