reede, 4. aprill 2008

Virsiku-rosina purukook

1,5 dl täistera nisujahu
1 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
2,5 dl kookoshelbeid
1 dl rukkihelbeid
3 sl fariinsuhkrut
125 g võid
1 muna
1 tl vaniljesuhkrut
2 sl mett
1 dl rosinaid
0,5 tl kaneeli
825 g virsikukompotti

Kuumuta ahi 180 kraadini. Määri küpsetusvorm võiga. Sega jahu, küpsetuspulber, suhkur, kookos- ja rukkihelbed ja lisa sulatatud või ning vaniljesuhkur. Pane kolmandik segust kõrvale ja lisa ülejäänud osale muna. Saadud tainas suru vormi põhja ja pisut ka äärtele ja küpseta 10 min. Sega mesi, viilutatud virsikupoolikud ja rosinad ja tõsta põhjale, peale puista purusegu. Küpseta veel umbes 30 min, kuni kook on pealt kergelt pruunistunud.

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails