reede, 11. aprill 2008

Porgandi-valge šokolaadi kook

125 ml nisujahu
1tl küpsetuspulbrit
1 tl kaneeli
125 ml suhkrut
1 porgand
100 g valget šokolaadi
50 ml kookoshelbeid
50 ml kõrvitsaseemneid
175 g kuivatatud puuvilju-rosinaid, aprikoose, datleid
2 muna
75 g võid

katteks:
150 g paksemat kohupiimapastat
50 g valget šokolaadi
1tl sidrunimahla
kreekapähkleid

Sõelu küpsetuspulbri ja kaneeliga segatud jahu kaussi, lisa hakitud puuviljad. Sega juurde kookoshelbed, kõrvitsaseemned, suhkur ja riivitud porgand. Seejärel hakitud šokolaad ja viimaks lahti klopitud munad ja sulatatud või. Kalla tainas võiga määritud ja jahuga üle puistatud vormi. Küpseta 180 kraadises ahjus umbes 30 min.
Toatemperatuuril kohupiimapasta sega sidrunimahla ja sulatatud šokolaadigaga ning määri koogile. Kaunista pähklitega.

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails