neljapäev, 24. aprill 2008

Kõrvitsa-ingverisupp

  • 400 g kõrvitsat
  • 1 porgand
  • 1 sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • 1 sl kõrvitsaseemneõli
  • 1 tl tšilliõli
  • 1 tl värsket riivitud ingverit
  • 500 ml vett
  • 1 tl köögiviljapuljongi pulbrit
  • (kodujuustu)

Kuumuta potis õli ja lisa hakitud sibul. Prae klaasjaks, lisa tükeldatud küüslauk ja porgand ning kuumuta mõned minutid. Kalla peale vesi, lisa puljongipulber ja keeda kuni porgand on poolpehme. Lisa kõrvitsakuubikud ja ingver ning keeda kuni aedviljad on pehmed. Püreesta saumiksriga ja serverimisel võib peale tõsta lusikatäie kodujuustu.

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails