Ema tõi turult ternespiima ja ei osanud ma sellega muud tarka teha kui ahju panna.
Panin ühe osa tavalist piima ja ühe osa ternespiima, pisut soola, kallasin silikoonvormi sisse ja ahju. Umbes 20 min pärast oli ternespiim kalgendunud ja pealt kuldne. Sõime maasikamoosiga või panime lihtsalt leiva peale.
5 kommentaari:
Kuidas see maitses, Elina? Mu meespool vatrab juba teist aastat ternespiimast, aga ma pole seni proovida saanud...
midagi selle lapi juustu ja muna vahepealset. kui ainult ternespiima panna siis on üsna "munane" maitse.
üldiselt siiski suht neutraalne mekk.
Väga põnev igatahes. Peaks vist foorumis ternespiima teema tõstatama - saaks seal infot jagada, et kes on söönud ja kust saaks osta ja mis sellega pihta hakata :)
Seda ka veel, et Nami-namis on seitse ternespiima retsepti, mis ootavad proovimist-pildistamist. Nii et peaksin kohe kindlasti ise ka turul silmad lahti hoidma..
jube põnev! peaks ka otsingutele minema:)
Postita kommentaar