teisipäev, 3. juuni 2008

Pannkoogid

Kes vähegi on süüa teinud, see on suure tõenäosusega ka pannkooke teinud. Kas õnnestunult või ebaõnnestunult on iseküsimus. Et omletimaitseised tallanahad (nagu mõnel siin on juhtunud) ei korduks, siis panen kirja retsepti, mille järgi mina teen juba vähemalt paar aastat pannkooke. Ja alati tuleb mul sellest kogusest 8 pannkooki.

2,5 dl täispiima
1,5 dl jahu
1 muna
1 tl sukrut
1 tl vaniljekstarkti
0,5 tl soola

Sega muna, pool piimast ja jahu vispliga segamini. Lisa sool, vaniljeestrakt ja suhkur ning ülejäänud piim,klopi ühtlaseks. Lase tainal seista toatemperatuuril umbes tund. Kuumuta pann ja prae ülepannikoogid.

2 kommentaari:

m2rtsaar ütles ...

mina sain ainult 3,5 pannkooki sellest.
aga võibolla sa mõtlesid väikeseid pannkooke?

Elina ütles ...

ikka suuri. pann oli ka täitsa selline keskmise suurusega. äkki panid liiga paksult tainast korraga pannile? tuleb ikka teha sellised õhukesed koogid ju:) rohkem pannikeerutamist ühesõnaga. ja uus ikea köök on vist teie kokandussoonele hästi mõjunud:D

vaata veel

Related Posts with Thumbnails