Šokolaadi-apelsini koogist jäi mul apelsinikoortega apelsinimoosi alles, niisiis mõtlesin seda ka mõnes teises koogis katsetada. Rabarberikoogis maitses see ka päris hea.
1 dl mõrkjat koortega apelsinikeedist
3 muna
1 dl suhkrut
2 dl nisujahu
1 dl maisijahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 tl vaniljesuhkrut
1 dl piima
50 g sulatatud võid
250 g rabarberit
Vahusta munad suhkruga. Sega kuivained omavahel, lisa rabarberitükid ja sega segamini. Jahutatud sulavõi, apelsinikeedis ja toasoe piim sega omavahel. Lisa munavahule vaheldumisi jahusegu ja moosi-piima-või segu. Kalla tainas võiga määritud, jahuga üle puistatud vormi ja küpseta 180 kraadi juures umbes 25-30 min, kuni kook on pealt kuldpruun.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar