teisipäev, 18. märts 2008

Martsipaniga kohupiimakook

300 g magusat muretainast

300 g ricottat
2 dl hapukoort
1 sl tärklist
3 sl demerara suhkrut
3 muna
hakitud sukaadi
50g martsipani

Rulli muretaigen õhukeseks ja kata taignaga lahtikäiv 20 cm diameetriga koogivorm, toesta ääred hõbepaberiga, toksi kahvliga augud sisse. Ricotta, munad, sukaad ja hapukoor sega saumikseriga. Küpseta põhja 180 kraadi juures 10 min, eemalda hõbepaber, tükelda peale martsipan ja kalla ettevaatlikult peale kohupiimamass. Küpseta 160 kraadi juures umbes 45 min.
Eks ole ju sellist kohupiimakooki tehtud küll ja veel, aga seekord lisatud martsipan andis koogile väga mõnusa ja uue maitse.

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails