neljapäev, 13. märts 2008

Kapsapirukas



















  • Tainas:
  • klaas käesooja piima
  • 25 g pärmi
  • soola
  • nisujahu
  • täisteranisujahu
  • pisut õli

  • Täidis:
  • pool kapsapead
  • seesamiseemned
  • sool
  • suhkur
  • singitükke
  • õli
  • pealt märimiseks muna ja seesamiseemneid

Tegin üle hulga aja ühe suure ja lihtsa kapsapiruka. Tavalise pärmitaina hulka lisasin veidi ka täisterajahu. Kapsa hautasin paaris lusikatäies õlis potipõhjas pehmeks ja lisasin hiljem ka natuke singikuubikuid. Mõnus kodune suutäis.

1 kommentaar:

Pille ütles ...

Mul tuli praegu hirmus kapsapiruka isu peale (kui on valida kapsa- ja porgandipiruka vahel, siis valin alati esimese:)
Kenad pildid on Sul, Elina!!

vaata veel

Related Posts with Thumbnails