esmaspäev, 30. märts 2009

Šokolaadikommid kõrvitsaseemnetega


Kõrvitsaseemnete üsna tugev ja omapärane natuke maitse sobib kakao maitsega päris kenasti
  • 25 g võid
  • 75 g piimašokolaadi
  • 50 g koorepulbrit
  • 130 g kõrvitsaseemneid
  • 75 ml kohvikoort
  • 30 g kakaopulbrit
  • 2 sl suhkrut
  • vaniljesuhkrut
Jahvata kooritud kõrvitsaseemned jahuks. Sega potis koor koorepulbriga ja kuumuta keemiseni. Lisa või, kakaopulber, suhkur, tükeldatud šokolaad ja võta pott tulelt. Lisa vaniljesuhkur ja kõrvitsaseemnejahu ning sega ühtlaseks. Pane 4-5 tunniks külma. Vormi pallid ja veereta neid kakaos või jahvatatud kõrvitsaseemnetes. Hoia serveerimiseni külmkapis.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails