pühapäev, 15. märts 2009

Šokolaadi-kohvi kommid

Seekordne kommitegu õnnestus üllatavalt edukalt. St et meie kodune šokolaadiekspert andis tulemusele väga kiitva hinnangu. Palmirasva asemel võib edukalt tavalist võid kasutada.

  • 125 ml kohvikoort
  • 2 tl lahustuvat kohvi
  • 50 g piimašokolaadi (Fazeri iirisetükkidega)
  • 30 g palmirasva
  • 2 sl kakaopulbrit (mõrudat)
  • 1 sl suhkrut
  • 50 g kuiva teralist pakikohupiima
  • 50 g mandleid
  • veeretamiseks magusat kakopulbrit ja šokolaadigraanuleid

Kalla koor potti, lase keema tõusta ja keeda vaiksel tulel, kuni koort jääb alles 50 ml. Lisa kohvigraanulid, rasv, suhkur ja šokolaaditükid ja võta pott tulelt. Lisa ka kakao, jahvatatud mandlid ning kohupiim. Sega segamini ja pane 3-4 tunniks külmkappi. Vormi pallid ja veereta neid magusa kakaojoogi ja šokolaadigraanulite segus. Sellest kogusest saab 24 kommi.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails