- 125 ml kohvikoort
- 2 tl lahustuvat kohvi
- 50 g piimašokolaadi (Fazeri iirisetükkidega)
- 30 g palmirasva
- 2 sl kakaopulbrit (mõrudat)
- 1 sl suhkrut
- 50 g kuiva teralist pakikohupiima
- 50 g mandleid
- veeretamiseks magusat kakopulbrit ja šokolaadigraanuleid
Kalla koor potti, lase keema tõusta ja keeda vaiksel tulel, kuni koort jääb alles 50 ml. Lisa kohvigraanulid, rasv, suhkur ja šokolaaditükid ja võta pott tulelt. Lisa ka kakao, jahvatatud mandlid ning kohupiim. Sega segamini ja pane 3-4 tunniks külmkappi. Vormi pallid ja veereta neid magusa kakaojoogi ja šokolaadigraanulite segus. Sellest kogusest saab 24 kommi.
PRINDI RETSEPT
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar