reede, 6. märts 2009

Šokolaadikommid aprikoosidega


  • 100 g kooritud päevalilleseemneid
  • 100 g piimašokolaadi
  • 75 ml kohvikoort
  • 50 g palmirasva (võid)
  • 50 g kuivatatud aprikoose
  • 3 sl magusat kakaojoogi pulbrit
  • veeretamiseks kakaopulbrit

Jahvata päevalilleseemned peeneks jahuks. Kuumuta koor ja lisa palmirasv ja šokolaaditükid. Sega ühtlaseks ja jahuta pisut. Haki aprikoosid väikesteks tükkideks. Lisa kooresegule aprikoosid, kakaopulber ja aprikoosid. Sega segamini ja lase üleöö külmkapis seista. Järgmisel päeval vormi käte vahel pallid ja veereta neid kakaopulbris. Sellest kogusest saab umbes 30 kommi.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails