neljapäev, 5. märts 2009

Lillkapsapirukas kanaga


  • Põhi:
  • 1 dl riisijahu
  • 1,25 dl maisijahu
  • 50 g võid
  • 50 g kodujuustu
  • 1 muna
  • soola
  • 0,5 tl küpsetuspulbrit
  • Täidis:
  • 100 g kanafileed
  • 200 g lillkapsast
  • 1 sibul
  • õli
  • Santa Maria "Stake and Chicken" maitseainet
  • soola
  • tilli
  • 2 muna
  • 2 dl piima

Põhja jaoks sega kõik kuivaeind omavahel. Lisa või ja mudi kõik ühtlaseks puruks, lisa muna ja kodujuust ja sõtku valmis tainas. Rulli pisut õhemaks (tainas on suht mure ja tõsta seda pirukavormi aitab suur kööginuga või labidas) ja tõsta võiga määritud pirukavormi. Suru tainas ühtlaselt vormi põhjale ja külgedele. Toksi kahvliga augud sisse. Küpseta 200 kraadi juures 15 min.
Täidise jaoks haki sibul, lõika kanafilee ja lillkapsaõisikud väikesteks tükkideks. Kuumuta pannil õli, pruunista kergelt kanafilee, lisa sibul ja prae mõned minutid, lisa lillkapsas, pisut vett ning maitseained ja hauta kuni lillkapsas on peaaegu pehme. Lase segul jahtuda. Eelküpsetatud pirukapõhjale tõsta täidis ja kalla üle muna ja piimaseguga. Küpseta veel 25 min.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails