neljapäev, 4. detsember 2008

Suhkrumandlid

  • 0,75 dl suhkrut
  • 0,5 dl fariinsuhkrut
  • 2 tl piparkoogimaitseainet
  • pisut cayenne pipart
  • 0.5 tl soola
  • 1 munavalge
  • 1.5 sl vett
  • 300 g mandleid

Sega kausis suhkur, maitseained (cayenne doseerimisega ei maksa üle pingutada!) ja sool. Lisa veega kergelt vahtu klopitud munavalge. Lisa mandlid ja sega, nii et kõik oleks ühtlaselt suhkruseguga kaetud. Kalla mandlid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Laota ühtlase kihina laiali.Küpseta 170 kraadi juures umbes 20 min. Sega vahepeal paar korda.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails