reede, 5. detsember 2008

Apelsinimaitselised pähklitrühvlid

1,5 dl koorepulbrit
0,75 dl piima
1 sl võid
40 g tumadat 70% šokolaadi (võib apselsinimaitselist)
40 g valget šokolaadi
125 ml peeneks jahvatatud india pähkleid
2 tl jahvatatud pomerantsi
2 sl peeneks hakitud sukaadi

trühvlite veeretamiseks india pähkleid, umbes 1, 5 dl

Sega potis koorepulber piimaga. Kuumuta tasasel tulel, pidevalt segades. Lisa või ja tükeldatud šokolaadid. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Võta pott tulelt, lisa peeneks jahvatatud pähklid. Mina kasutasin jahvatamiseks oma vana head kohvioajahvatajat. Lisa sukaad ja pomerants, sega kõik korralikult läbi. Pane segu vähemalt 3-4 tunniks külmkappi. Haki indiapähklid peeneks. Veerata hangunud segust käte vahel pallid ja veereta neid pähklipurus. Hoia serveerimiseni külmkapis.

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails