- 250 g peenleiba
- 250 ml apelsinimahla
- 450 ml vett
- 75 g rosinaid
- 2 õuna
- kaneeli
- 4 sl apelsinisiirupit (või mett)
Lõika leib tükkideks ja pane koos mahla ja veega keema. Keeda umbes 5 minutit, lisa rosinad ja kuubikuteks lõigatud õunad, keeda kuni leib on ühtlaseks pudruks keenud. Aeg ajalt sega ka, et põhja ei kõrbeks. Lisa vedelamat mett või apelsinisiirupit. Maitsesta kaneeliga.
PRINDI RETSEPT
3 kommentaari:
Armas pilt!
mulle nii maitseb leivasupp... aga ma pole kordagi veel enda jaoks rahuldavat tulemust saanud... järgmisel nädalal võtan Su retseptiga ette.... kas pressisid apelsinimahla värskelt või kasutasid nö poe-oma (millist sel juhul soovitad)?
mul oli poe mahl. Värskelt pressitud mahla ei raatsiks vist pudru sees keetma hakata, jooks niisama ära:-)
Postita kommentaar