neljapäev, 19. veebruar 2009

Geisha kommid

  • 1 dl kohvikoort
  • 2 sl riisijahu
  • 50 g võid
  • 50 g palmirasva
  • 3 sl magusat kakajoogipulbrit
  • 100 g Geisha šokolaadi

Sega potis koor jahuga, kuumuta vaiksel kuumusel pidevalt segades kuni segu pakseneb, lisa või, rasv ja kakaopulber ja sega ühtlaseks. Võta tulelt, lisa seejärel šokolaaditükid ja kui šokolaad on sulanud, pane segu paariks tunniks külma. Vormi väiksed pallid, veereta neid kakaopulbris ja hoia üleöö serveerimiseni külmas. Selleks ajaks on kommid omandanud paraja kõvadusastme. Peale paaritunnist külmasolekut, mil Joonas neid hävitama asus, olid kommid veel natuke liiga pehmed. Aga õhtuks kaks viimast olid juba saavutanud sobiva konsistensi.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails