reede, 13. veebruar 2009

Hapupiimakarask köömnetega

Karaskid on jätkuvalt kuum teema. Retseptis oli algselt 250 ml hapupiima ja 3,5 dl odrajahu, aga mina panin pisut rohkem kefiiri ja vähem jahu.

  • 300 ml kefiiri või hapupiima
  • 1 muna
  • 1 tl soola
  • 1 tl suhkrut
  • 2 sl õli
  • 3 dl odrajahu
  • 1 dl nisujahu
  • ½ tl söögisoodat
  • 2 tl köömneid
  • 4 sl seesamiseemneid
  • peale puistamiseks kõrvitsaseemneid

Klopi muna ja kefiir segi. Kuivained sega omavahel. Kalla hulka kefiiri-muna segu, lisa õli. Sega ühtlaseks. Vormi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil lame ümargune päts ja küpseta 200 kraadi juures umbes 30 min. Tarbi soojalt.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails