pühapäev, 15. veebruar 2009

Spinatisupp

  • 2 kartulit
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 sl õli
  • 2 dl puljongit
  • 5 dl piima
  • 275 g külmutatud spinatit
  • 50 g juustu
  • peale keedetud muna

Kuumuta potis õli ja lisa hakitud sibul, kuumuta umbes 5 min, lisa ka hakitud küüslauk, kuumuta veel mõni minut. Kalla juurde kuum puljong ja tükeldatud kartul. Keeda kuni kartul on peaaegu pehme, lisa piim ja spinat, lase supil keema tõusta ja keeda mõni minut. Võta pott tulelt, lisa riivjuust ning töötle saumiksriga kõik püreeks. Vajadusel lisa soola. Serveerimisel lisa taldrikusse keedetud muna.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails