laupäev, 2. jaanuar 2010

Kõrvitsasupp suitsujuustuga

Kaneel ja suitsujuust annavad sellele supile väga huvitava ja hõrgu maitse. Nii et see sobib vabalt mujalegi, kui argisele toidulauale. Kuna kõrvitsat mul on alles veel suuuur tükk, siis selleteemalisi postitusi tuleb peatselt veelgi:D


  • 20 g võid
  • 1 sl mett
  • kaneeli
  • 450 g kõrvitsat
  • 2 kartulit
  • 2 suuremat porgandit
  • 6 dl vett
  • 1,5 dl valget kuiva veini
  • 250 g suitsujuustu
  • 1 dl kohvikoort
  • soola
  • pipart

Puhasta ja tükelda aedviljad kuubikuteks. Sulata potipõhjas või ning mesi. Lisa pisut kaneeli ning seejärel aedviljad.Vala peale vein ning vesi ja hauta kõik pehmeks. Seejärel lisa tükeldatud juust ning koor ja töötle saumiksriga kõik püreeks. Maitsesta soola ja musta pipraga.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails