pühapäev, 14. juuni 2009

Toorjuustutrühvlid


Seda retsepti pean praegu oma šokolaadikommisaagas kindlasti üheks paremaks. Kuigi peale vanilje muid maitseaineid pole kasutatud, on kogu tulemus mõnusalt siidine ja pidulik. Kodune šokolaadiekspert, kes kõik need üksi ka kinni pistis, kinnitas minu arvamust. Koore kokku keetmisel pole lõplik täpne kogus eriti oluline, peaasi, et visuaalselt tunduks koort umbes poole vähem. Ja suures potis läheb asi kiiremini. Kakao olgu magustamata ja toorjuust ikka mõnda kvaliteetsemat sorti.
  • 2 dl kohvikoort
  • 50 g võid
  • 3 sl suhkrut
  • 3 sl kakaopulbrit
  • 3 sl sojajahu
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • 50 g rasvast toorjuustu (Philadelphia)

Keeda koort paksupõhjalises potis, kuni alles jääb umbes 75 g. Lisa suhkur ja või ning lase võil sulada. Jahuta pisut, kalla hulka ülejäänud komponendid ja seda vispliga ühtlaseks, et ühtegi tükki ei jääks. Lase segul külmkapis seista mõned tunnid. Vormi pallid, veereta kakaos ja hoia serveerimiseni külmas.


PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails