neljapäev, 18. juuni 2009

Ricottamagustoit kama ja marjadega


Saumiksri olemasolul valmib see roog kergelt. Kui seda pole, tuleks tükilisem ricotta läbi peenikese sõela suruda. Ja hapukad marjad sobivad mageda ricottaga väga hästi.
  • 20 g vaarikaid
  • 20 g mustsõstraid
  • 2-3 sl suhkrut
  • 2 sl kamajahu
  • 250 g ricottat
  • 2 dl kohvikoort
  • 75 ml piima
  • 2 tl želatiini

Peenesta saumiksriga marjad, kohvikoor ja ricotta ühtlaseks. Paisuta piimas želatiin, sulata ja jahuta. Lisa ricottasegule kamajahu ja nirista hulka želatiin. Sega ja tõsta kaussidesse. Lase 3-4 tundi kümkapis tarretuda.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails