- 1 sl õli
- 3 porgandit
- 3 sibulat
- 2 tl korea porgandimaitseainet
- 2 küüslauguküünt
- 100 g suitsukana kintsuliha
- 3 dl puljongit
- 2 dl piima
Haki sibulad, tükelda porgandid. Kuumuta potipõhjas õli, lisa sibulad, porgandid ja maitseaine.
Prae mõned minutid. Siis lisa hakitud küüslauk, prae veel pisut. Kalla hulka kanaliha tükid ja aedviljapuljong. Kata pott kaanega ja hauta kuni porgand on pehme, lisa piim, lase supil keema tõusta ja võta pott tulelt. Püreeste saumiksriga.
PRINDI RETSEPT
2 kommentaari:
Elina, mis seal korea porgandimaitseaines on? Tšilli? Ise osta ei tahaks, aga supp tundub kena..
pakendilt loen välja, et seal on sool, küüslauk, punane paprika, punane tšilli, karri ja muud maitseained.
Postita kommentaar