kolmapäev, 21. jaanuar 2009

Kaerahelbeküpsised šokolaadi ja rosinatega


50 g kaerahelbeid
120 g jahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 tl vaniljesuhkrut
100 g suhkrut
50 g rosinaid
50 g piimašokolaadi
1 sl linaseemneid
1 muna
3 sl õli

Sega omavahel jahu, kaerahelbed, küpsetuspulber, suhkur, vaniljesuhkur, seemned, rosinad ja hakitud šokolaad. Muna klopi õliga lahti ja lisa kuivainesegule. Sega kokku tainas. Vormi 26 pallikest ja suru küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil lapikuks. Jäta sisse ka vahed kerkimiseks. Küpseta 200 kraadi juures 10-12 min.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mõnus pastelne pilt!
kaerahelbed-šokolaad, tundub maitsev kooslus, plaanin ise ka selle järgi proovida.

Anonüümne ütles ...

Väga maitsvad:)!

Anonüümne ütles ...

Mmm, küpsised said just valmis ja krõbistan üht siin arvuti taga.
Panin sisse ka veel spelta ja kamuti helbeid, kuid šokolaadi maitse on üsna domineeriv, nii et mingit väga erilist maitseelamust pole.
Teine kord proovin ilma šokolaadita.
Neile, kellele šokolaad aga väga maitseb, siis need küpsised on väga mõnus ja ürna tervislik valik ;)
Aitäh retsepti eest!

vaata veel

Related Posts with Thumbnails