Üle tüki aja küpsetasin jälle porgandikooki. Mõtlesin seekord natuke midagi teistsugust teha ja panin koogi sisse ka pisut halvaad. Sobis küll.
350 g porgandeid
3 muna
1 dl suhkrut
0,75 dl muscovado suhkrut
1,5 dl rosinaid
2 sl brändit
2 dl nisujahu
1 dl täistera nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
100 g arahiisihalvaad
0,75 dl õli
Eelmisel päeval või mõned tunnid varem pane rosinad brändiga ligunema. Riivi porgandid
peene riiviga, vahusta munad suhkruga. Sega kuivained omavahel, lisa rosinad ja peeneks hakitud halvaa. Lisa munavahule kuivained ja õli ning sega tainas ühtlaseks. Kalla võiga määritud ja jahuga üle puistatud vormi ning küpseta 175 kraadi juures umbes tund aega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar