teisipäev, 16. veebruar 2010

Šokolaadikook metsmaasikatega


See oli pealt rabe, aga seest pisut niiske šokolaadikook. Metsmaasikad sobisid siia üllatavalt hästi. Muidu olen igasuguste küpsetatud maasikate koha pealt pisut kõhklev, aga polnudki nii kole. Ahjaa, koogi hävimise kiirus ühe inimese poolt oli seekord üsna rekordiline...
Retsept sai selline:
  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 100 g võid
  • 175 g suhkrut
  • 4 muna
  • 1 tl küpsetuspublrit
  • 65 g rukkijahu
  • 100 g metsmaasikaid (külmutatud)
Sulata või ja šokolaad, jahuta pisut. Vahusta munad suhkruga, sega hulka šokolaadisegu ning sõelu hulka küpsetuspulbriga segatud jahu. Lisa metsmaasikad ja sega tainas ühtlaseks. Vala tainas võiga määritud 24 cm diameetriga lahtikäivasse koogivormi ja küpseta ahju keskosas, 170 kraadi juures umbes 40 min.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails