neljapäev, 10. detsember 2009

Rosina-šokolaadikeeks

See on kuiv ja mure keeks, mis sobib hästi tee või kohvi kõrvale.

  • 150 g võid
  • 3 muna
  • 1,75 dl suhkrut
  • 3 dl jahu (mina kasutasin 2 dl nisujahu, 1 dl odrajahu)
  • 30 g kakaopulbrit
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 150 g tumedaid rosinaid
  • 50 ml brändit

Pane pestud rosinad eelmisel päeval brändisse likku. Vahusta pehme või suhkruga, lisa vahustamist jätkates ükshaaval toasoojad munad. Sega jahu(d), kakaopulber ja küpsetuspulber omavahel. Lisa muna-võisegule kuivained ja rosinad. Sega ühtlaseks ja kalla tainas võiga määritud ja jahuga üle puistatud keeksivormi. Küpseta 175 kraadi juures umbes 1 h.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails