- 100 g suitsukala (makrelli)
- 100 g värsket kurki
- 1 sl õunaäädikat
- 1 tl suhkrut
- 1-2 tl dijoni sinepit
- 1 tl õli
- 1 sl hakitud tilli
- 1 keedupeet
- mitmevilja koorikleiba või -kuklit
Puhasta kala nahast ja luudest ning tükelda. Sega omavahel äädikas, suhkur, õli, sinep ja till. Kurk lõika väikesteks kuubikuteks ja lisa hulka. Rösti leib ja tõsta peale kurgisalat, peediviilud ja kalatükid.
PRINDI RETSEPT
3 kommentaari:
Eh, kui lihtne! Söön aina suitusmakrelli peedi ja sinepiga, poleks arvanudki, et sellest võitjavõileib saab! Tubli!
jube hea, onju. tegelikult ma ei tea, kas just see võileib oli edukas, sest mul oli seal 4 retsepti. eks homme paistab,milline neile seal meeldis.
Esiteks oli nii tore Sinuga kohtuda. Ja tead, mul hea meel, et Sind ka tunnustati, nii tore.
PS! Kui peaksid Pärnu sattuma, anna teada, astu minu juurest ka läbi;)
Postita kommentaar