kolmapäev, 4. november 2009

Šokolaadised pannkoogikeerud

Šokolaadikreemised suupisted.

kreem:
200 ml vahukoort
150 g tumedat šokolaadi (pähklitega)
4 sl kakaopulbrit
2 sl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
2 tl lahustuvat kohvi

pannkoogid:
1 muna
100 g nisujahu
2 dl piima
1 sl suhkrut

Pane kõik kreemi jaoks vajaminevad ained potti, kuumuta pidevalt segades, kuni šokolaad on sulanud. Jahuta ja lase siis külmkapis vähemalt 4 h taheneda. Küpseta pannkoogid. Sellest kogusest saab umbes kuus õhukest pannkooki. Määri tahenenud kreem jahtunud pannkookidele, keera rulli ja lõika nõaga pannkook tükkideks. Serveerimiseni hoia külmas.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails