Eelmise aasta kirsid sai nüüd ruttu veel nendesse muffinitesse pistetud, enne kui värsked peale tulevad. Mis ilmselt juhtub õige pea, kui meie päev päevalt järjest punasemaks muutuvat kirsipuud vaadata...
'
- 2 muna
- 1,5 dl suhkrut
- 2,5 dl jahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 1,5 sl kakaopulbrit
- 125 g hapukoort
- 50 g võid
- 1 tl vaniljekstrakti
- 50 g hakitud šokolaadi
- 200 g kivideta kirsse
Vahusta munad suhkruga. Sulata või ja jäta jahtuma. Sega kuivained ja šokolaad omavahel. Lisa munasegule hapukoor, kuivained, kirsid ja nirista tainast samal ajal ettevaatlikult segades hulka sulatatud või. Kuumuta ahi 200 kraadini. Tõsta tainas muffinivormidesse ja küpseta ahju keskosas 20-25 min.
PRINDI RETSEPT
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar