Põhi:
- 100 g jahu
- 100 g kaerahelbeid
- 80 g pehmet võid
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 1 sl hapukoort
- 4 sl suhkrut
- 250 g hapukoort
- 4 sl suhkrut
- 1 tl kaneeli
- 1 muna
- 5 dl õunatükke
Sega põhja jaoks vajaminevad ained segamini. Vormi palliks, rulli pisut õhemaks ja vooderda sellega 24 cm diameetrise, võiga määritud piruka või koogivorm. Küpseta põhja 200 kraadi juures 8 min. Samal ajal koori ja tükelda õunad. Sega suhkur, kaneel, hapukoor ja muna omavahel. Kalla eelküpsetatud põhja peale õunad, vala peale hapukoore segu ja küpseta veel 30-35 min.
PRINDI RETSEPT
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar