esmaspäev, 24. jaanuar 2011

Tort Joonasele!

31 on kahtlemata vanus, mis nõuab kena ja lustakat torti.
Neljakihine ja kahevärviline apelsinikoorega maitsestatud biskviit. Õunamoos, vahukoor ja kohupiim olid vahel. Peal martsipan, mille värvimiseks kasutasin nüüd peaasjalikult oma uusi naturaalseid värve.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tehke palun veidi reklaami! Mis need naturaalsed toiduvärvid on?

Eestinaine ütles ...

Tänu neile värvidele saad ilusad pastelsed toonid. Mäletad ütlesin, et musta saab lagritsapulbriga teha, millest sul must?
Teisest küljest ei tule piparkoogiglasuur selliste värvidega nii ilus ja erk kui "keemiaga" värvides.

Eva P. ütles ...

Väga kaunid värvid ja muidugi kaunis joonistus, nagu ikka. Pole veel ise värve katsetanud, aga pildi järgi tundub, et on väärt kraam.

Elina ütles ...

link , millelt värvid tellisime on siin:
http://www.chocolatecraftkits.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=74_76

tegelikult need on üsna tugevad värvid, kui neid paksult peale kanda, eriti kollane( nagu arvatagi võib). helesinine on vanast varust, seda sellist värvi vist looduslikult kuskilt välja ei võlu. segasin seda om uue sinisega, sai jälle uusi toone...
pastelsed toonid saab lihtsalt värve vedelikus lahustades.

Anonüümne ütles ...

kuidas Teil õnnestus sellelt lehelt Eestisse tellida? Mulle väitis, et saab tellida ainult USA siseselt?

Elina ütles ...

mingi teema selle tellimisega oli, küll (kas saatmiskulud oleks liiga suured tulnud vms), nii et lõpuks me lasime selle lõpuks ühel usa tuttaval ühe teise pakiga kaasa panna.
tellisime sealt mitmekesi.

kindlasti on euroopas ka mingeid kohti, kust analoogseid asju tellida, pole lihtsalt uurinud. Kui leiad, siis anna mullegi teada:)

Angelika ütles ...

väga ilusad tordid! kuidas pildi paberilt martsipanile saate ja kust valget martsipani saate? Ise kasutasin kalevi oma aga see naturaalne ja pole nii kena.

Elina ütles ...

Ega see martsipan lumivalge ju polegi, ikka selline pisut kollakas. päris valge on suhkrumass.
Ma lõikan tavaliselt pildi paberist välja, joonistan pintsliga kontuurid martsipanile ja siis värvin pildi seest ära. Vahel joonistan mõne lihtsama pildi maha ka.

Anonüümne ütles ...

Väga kaunid tordid. :)

Mina leidsin toiduvärvide ja muude kaunistuste, ka martsipani tellimiseks sellise lehekülje: http://www.suhkrukunst.ee/category.php?id_category=40

Pole praeguseks küll veel miskit tellinud, kuid suvel tulevad riburadapidi sünnipäevad, eks selleks ajaks võiks miskit vaadata sealt. :)

Anonüümne ütles ...

www.koogimeister.ee on ka üks väärt koht. Väga kiire teenindus ka kusjuures ;)

vaata veel

Related Posts with Thumbnails