reede, 1. oktoober 2010

Kirsikook toorjuustuga


  • 4 muna
  • 2 dl suhkrut
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 3 dl nisujahu
  • 50 g tumedat šokolaadi (70%)
  • 300 g toorjuustu
  • 1 dl hapukoort
  • 300 g kirsse
Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks. Lisa toasoe toorjuust ja hapukoor ning sega ühtlaseks. Sõelu hulka küpsetuspulbriga segatud jahu, lisa peeneks hakitud šokolaad ja kividest puhastatud kirsid (kirsikive on lihtne eemaldada kirjaklambri -või juuksenõela otsaga). Sega tainas õrnalt läbi. Vala 24 cm diameetrisesse, võiga määritud ning jahuga üle puistatud rõngasvormi ning küpsetada 175 kraadi juures umbes 45 min. Lase enne söömist koogil jahtuda. Kaunista värskete kirssidega.

2 kommentaari:

Meisterkokk ütles ...

Peaks kuidagi märkima, et Teil on väga sulnis blogi tekitatud!
Lihtne ja aus ja ilus!

Kummardus!

Elina ütles ...

Tänud komplimendi eest:)

vaata veel

Related Posts with Thumbnails