esmaspäev, 14. juuni 2010

Toorjuustukreem ploomide ja brändiga

Farmi jaoks ja Farmi toodetest sai proovitud sellist magustoitu. Sõime seda Joonase sünnipäeval ja pidulikkust (nagu ka rammusust:)) oli magustoidul piisavalt. Ja uskumatult raskelt läks Õismäelt toona see mooniseemnete leidmine...

  • 150 g kuivatatud ploome
  • 1 dl brändit
  • 2 dl 10% rõõska koort
  • 200 g toorjuustu
  • 3 sl suhkrut
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • 1 sl mooniseemneid (+1 sl kaunistuseks)

Pane ploomid väikessesse potti brändisse keema. Keeda 10 minutit, kuni ploomid on pehmed ja vedelik aurustunud. Püreesta ploomid koos rõõsa koorega ühtlaseks.
Lisa suhkur ja vaniljesuhkur, sega juurde toorjuust ja mooniseemned. Jaota kreem väikestesse topsidesse ja kaunista mooniseemnetega. Hoia serveerimiseni jahedas. Sellest saab 4-6 portsionit.

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails