Selle retseptiga ma osalesin Toidutare koduoka võistlusel, aga kahjuks ei olnud seekord õnne.
- ciabattat
- 1 väike küüslauguküüs
- 3 sl oliiviõli
- 2 sl veiniäädikat
- 1 tl mett
- 6 viilu salaamivorsti
- 4 viilu mozzarellat
- rukolat ehk põld-võõrkapsast
- 1 tomat
- pool punast sibulat
Lõika sai pikuti pooleks. Sega purustatud küüslauk, õli, äädikas ja mesi omavahel, määri segu mõlemale saiapoolele. Lao peale õhukesed sibularattad, vorsti-, tomati-, mozzarellaviilud ning rukolalehed. Tõsta teine saiapool peale. Lõika võileib keskelt pooleks ja lase hea maitsta!
PRINDI RETSEPT
1 kommentaar:
Ma olin surmkindel, et Sinusugune kõva konkurent on ka lõppvõistlusel. Ainuüksi Sinu võileivaretseptide pildid tegid näljaseks!
Postita kommentaar