neljapäev, 15. oktoober 2009

Tatra ja kalaga ahjupaprikad

Kuna meie siin eriti riisi fännid ei ole, siis idee teha täidetud paprikaid tatraga läks kohe käiku.
Ja mis siin salata, väga hea sai. Sellised koledad hallid ilmad, kus puud akende taga tuule käes murduvad (kirjeldan ainult seda, mida aknast näen) vajavad just sellist ilusat tulipunast ja soojendavat ahjurooga. Retsept järgmine:

  • 300 g keedetud tatart
  • 200 g konservkala (saidat) õlis
  • 1 sibul
  • 1-2 sl hapukoort
  • 5 punast paprikat
  • musta pipart

Tükelda kala väiksemateks tükkideks ja sega kogu konservi sisu tatraga. Lisa peeneks hakitud sibul, hapukoor ja jahvatatud pipar. Vajadusel võid natuke ka soola lisada. Lõika paprikatel "kaas" pealt, eemalda seemned ja täida paprikad seguga. Lao seejärel pannile ja küpseta 200 kraadi juures umbes 30 min.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails