neljapäev, 6. august 2009

Mustika-šokolaadimuffinid


Mustikas pole iseseisvalt just kõige karakteersem kuju marjamaailmas. Mahlaseks lisandiks küpsetistesse aga ideaalne. Siin ongi üks muredamat sorti muffiniretsept, kuhu saab oma mustikad, mida piimaga näiteks pole enam jaksu ära tarbida, sisse uhada.

  • 4 dl jahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 2 dl suhkrut
  • 2 muna
  • 1 dl õli
  • 2 dl mustikaid
  • 50 g tumedat šokolaadi
  • 1, 5 dl kohvikoort


Sega jahu, küpsetuspulber, mustikad ja hakitud šokolaad omavahel segi. Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks, lisa kuivained, koor ja õli ning sega õrnalt tainas läbi. Kuumuta ahi 200 kraadin, tõsta tainas paberiga vooderdatud muffinivormidesse või silikoonvormidesse ja küpseta umbes 20 min, kuni muffinid on pealt kuldsed. Sellest kogusest saab umbes 18 tükki.

PRINDI RETSEPT

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails