Purusegu:
- 6 dl rukkijahu
- 1,5 dl suhkrut
- 150 g võid
- 2 sl kakaod
Täidis :
- 125 g hapukoort
- 750 g kohupiima
- 4 muna
- 1 dl suhkrut
- vaniljesuhkrut
- 300 g mustsõstraid
Puru jaoks mudi sõrmede vahel jahu, või, suhkur ja kakao ühtlaseks. Täidise ained (v.a marjad) mikserda omavahel segamini. Puista küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile 2/3 kogust puru, kalla peale kohupiimasegu, selle peale omakorda jaota peale marjad. Kõige peale puista ülejäänud purusegu. Küpseta 200 kraadi juures 35-40 minutit. Enne lahtilõikamist lase jahtuda.
3 kommentaari:
See näeb küll äärmiselt isuäratav välja.
Minu viimase aja kindel lemmik! Juba ei-tea-mitu korda tehtud ja kindlasti tuleb veel:) Tänud!
Tegin seda suvel plaaditäite viisi! Mustsõstraid lisasin iga kord aina rohkem ning tundus, et mida rohkem neid on seda parem!
Igaljuhul on see kook minu (ja mu sõprade) kindel lemmik!
Suur aitäh retsepti eest :)
Postita kommentaar