pühapäev, 9. november 2008

Pajaroog riisi, kana ja läätsedega

450 g broileri kintsuliha
3 sibulat
2 suuremat porgandit
3 suurt küüslauguküünt
2 dl tumedat riisi
1 dl rohelisi läätsi
2 sl Heinzi ketšupit kuivatatud tomatitega
peotäis tumedaid rosinaid
1 väike ananassikonserv (võib koos vedelikuga)
1 dl apelsinimahla
2 sl Teriyaki kastet
1-2 sl karripulbrit
800 ml puljongit (mina tegin Herbamare puljongikonsentraadist)
soola

Kalla potipõhja pisut õli ja tükeldatud broileriliha. Pruunista, lisa hakitud sibulad, tükeldatud porgand, hakitud küüslauk ja karri. Prae mõned minutid. Lisa teriyaki kaste. Kalla juurde riis, läätsed, rosinad ja ketšup. Vala peale kuum kana- või aedviljapuljong. Keera kuumust vähemaks ja lase toidul kaane all haududa. Kui riis on peaaegu pehme, lisa apelsinimahl ja ananassitükid, mina lisasin ka ananassikonservi vedeliku. Hauta, kuni riis on pehme. Vajadusel maitsesta soolaga.

Kommentaare ei ole:

vaata veel

Related Posts with Thumbnails