laupäev, 19. märts 2011

Tiigriga tort


Kolmekilone, kirsi toormoosi, vahukoore, kodujuustu ja hapukoorega tort. Peal martsipan.

6 kommentaari:

Angelika ütles ...

Minule teie tordid väga meeldivad. olen ka ise teinud aga kaunistanud servast vahukoorega kuna ei oska üle serva martsipani panna. Murdekoht hakkab mõranema ja jääb serva ülejääk, mida ei oska kuhugi ära peita. Ehk siis kuidas saab martsipan ilusti koogile nii ?

Elina ütles ...

martsipan võiks olla võimalikult pehme, st toasoe, mitte külmast võetud. serva lõikan alt tasaseks ja nurkadest lõikan lihtsalt pisut maha ja pigistan lõikekoha võimalikult tasaseks. ümmargusel koogil nurki õnneks pole, aga seal peab vaatama, et volte ei jää. youtube'is on selle kohta kindlasti palju näiteid.

Angelika ütles ...

youtube peale ma ise ei tulnudki millegipärast :D Aga kas pildi joonistad enne või pärast martsipani tordile panemist?

Anonüümne ütles ...

Kaua need värvid suurema pildi puhul kuivavad?

Elina ütles ...

15 minutiga peaks pilt täiesti kuiv olema.

Gea Kõiv ütles ...

Sooviksin oma lapsele teha sünnipäevaks sellist torti:) Kas oleks võimalik retsepti saada:)

vaata veel

Related Posts with Thumbnails