laupäev, 12. märts 2011

Südamega tort

Üks 1,5 kg tort, mille nelja biskviidikihi vahel olid konservaprikoosid, vahukoor, kodujuust ja hapukoor. Peal martsipan.

2 kommentaari:

LG ütles ...

Kas sa tahaskid mulle õpetada, kuidas valmistad sellele tordile täidise? Mis vahekorras aineid võtad ja kas segad need ühtlaseks massiks? Näeksin seda siis järelkommantaaris :) Vorm on vist suuruselt mingi 23-24 cm läbimõõduga!?

Elina ütles ...

see vorm on 20 cm läbimõõduga, aga võib teha ka suuremas , siis saab 2-3 kihti lõigata. põhi on tehtud kolmest munast, 1,6 dl suhkrust, 1,6 dl jahust. jahtunud põhja lõikasin nejaks kettaks. täidis oli: 1 pakk vahustatud koort, umbes 150 g kodujuustu, sama palju hapukoort, maitseks pisut suhkut (kõik segasin lihtsalt segamini)ja tükeldatud konservaprikoose. peal umbes 650 g martsipani.

vaata veel

Related Posts with Thumbnails