kolmapäev, 6. mai 2009

Vürtsikad šokolaadikommid


Olen (taas)avastanud sojajahu, mida saan väga edukalt kasutada oma "kommivabrikus". Kunagi ammu sai seda ka proovitud, aga kas panin seda liiga palju või oli jahu kehv, igatahes ei jäänud ma tulemusega rahule. Seekordses retseptis pole nagu midagi eriti ette heita.
  • 2 dl kohvikoort
  • värsket ingverit
  • 30 g võid
  • 50 g piimašokolaadi
  • 2 sl suhkrut
  • 3 sl kakaopulbrit
  • 3 sl sojajahu
  • kaneeli


Pane koor koos mõne ingverilaastuga paksupõjalisse potti keema. Keeda aeg ajalt koort segades kuni alles jääb umbes 1 dl vedelikku. Võta ingveritükid välja. Lisa või, suhkur ja hakitud šokolaad ning võta pott tulelt. Lisa ka kakao ja sojajahu, sega läbi ja jäta segu vähemal 3-4 tunniks külmkappi tahenema. Hangunud segust vormi pallikesed ja veereta neid kakaos. Hoia serveerimiseni külmkapis.


PRINDI RETSEPT

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Mmmm, võrratult kaunis pilt!!!

vaata veel

Related Posts with Thumbnails